Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Απόφαση για παράλληλες λαϊκές αγορές

Διαβάστε για ποιες πρόκειται και πότε θα λειτουργούν...

Με απόφαση που αναρτήθηκε σήμερα στη διαύγεια του δήμου Τρίπολης και φέρει την υπογραφή του αρμόδιου αντιδημάρχου Αλέξανδρου Κανελλόπουλου γνωστοποιείται η λειτουργία παράλληλων λαϊκών αγορών στην Τρίπολη.

 

Tο περιεχόμενο

"Ο δήμαρχος Τρίπολης αποφασίζει...

Tη λειτουργία παράλληλων υπαίθριων λαϊκών αγορών στο Δήμο Τρίπολης, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Συγκεκριμένα, για το χρονικό διάστημα ισχύος των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοιού COVID 19, η έλλειψη του οποίου βεβαιώνεται με απόφαση του Υπουργού Υγείας και πάντως για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες από τη δημοσίευση του Ν. 4682/2020 θα λειτουργούν:

- κάθε Σάββατο οι λαϊκές Αγορές α) της Πλ. Βαλτετσίου και β) της Πλ. Θεοκρίτου, με παράλληλη αγορά στην Πλ. Μαντινείας (για αυτούς που δραστηριοποιούνται στην Πλ. Βαλτετσίου και Πλ. Θεοκρίτου),

- κάθε Τετάρτη η λαϊκή αγορά της Πλ. Μαντινείας με παράλληλη αγορά στην Πλ. Θεοκρίτου (για αυτούς που δραστηριοποιούνται στην Πλ. Μαντινείας)".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.