Επικαιροτητα

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ: Παραίτηση Τσίπρα ζήτησε η Γεννηματά

Την παραίτηση της κυβέρνησης ζήτησε από την Μεγαλόπολη, όπου και βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

 

 

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

 

"Ο Τσίπρας που θα έσκιζε τα μνημόνια, σήμερα σκίζει τα μικρομεσαία εισοδήματα με τη φορολογία. Θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ και σήμερα έχει στο στόχαστρο την ιδιοκτησία. Θα κούρευε τα δάνεια και σήμερα απειλείται η πρώτη κατοικία.

 

Θα στήριζε τη νέα γενιά και σήμερα της φορτώνει όλα τα βάρη του ασφαλιστικού για να κλείσει τη μαύρη τρύπα που αυτός δημιούργησε. Η δικαιοσύνη δοκιμάζεται. Η ελευθερία της έκφρασης πάει περίπατο. Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα και παράλληλα για άλλη μια φορά χάνουν πολύτιμο χρόνο. 

 

Διαπραγματεύονται χωρίς σχέδιο και χωρίς στρατηγική. Με δεδομένες τις ακραίες θέσεις που όλα αυτά τα χρόνια εκφράζει το ΔΝΤ, οι άγονες συγκρούσεις που η κυβέρνηση προκαλεί, βυθίζουν ακόμη περισσότερο την οικονομία και απομακρύνουν την ελπίδα για τη μείωση του δημοσίου χρέους.

 

Τι άλλο πρέπει επιτέλους να συμβεί στη χώρα για να αποδεχτεί η κυβέρνηση ότι απέτυχε και να παραιτηθεί;"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.