Επικαιροτητα

ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ: " Ο Κακλαμάνος μας έχει ξεφτιλίσει" (VIDEO)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα", Νίκος Τσιαμούλος σήμερα, Τρίτη (12/04).


Αρχικά ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε στο θέμα των απορριμμάτων και στη λύση που δίνει ο Δήμαρχος, Δημήτρης Παυλής λέγοντας πώς: "Ο Άγιος Βλάσης έχει σχεδόν γεμίσει, μετά το Πάσχα δεν θα χωράνε άλλα σκουπίδια", ενώ για την διαχείριση είπε: "Η μεταφορά είναι για 5.500 τόνοι και το ποσό των 500.000 ευρώ, θα μας στοιχήσει συνολικά 120 ευρώ ο τόνος. Άρα ότι λέει ο Δήμαρχος για χαμηλό κόστος είναι ψέματα που περιμένουμε εδώ και 1,5 χρόνο".


Κλείνοντας για το θέμα αυτό ο κ. Τσιαμούλος δήλωσε: "Έχει δαπανήσει 25.000 ευρώ για να φέρει μελετητή από το εξωτερικό, ενώ θα μπορούσε να φέρει κάποιον Έλληνα. Ο Άγιος Βλάσης μαζί με το Μεγαβούνι είναι ένα μεγάλο βατερλό".


Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ένταση που υπήρχε ανάμεσα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Κακλαμάνο και τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννη Σμυρνιώτη λέγοντας: "Ο κ. Κακλαμάνος πρέπει να λάβει σοβαρά την θέση του. Δεν έχει την εμπιστοσύνη της παράταξής μας, πολλές φορές μας έχει εκθέσει και μας έχει ξεφτιλίσει. Προσωπικά ντρέπομαι για την συμπεριφορά του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η προσπάθεια φίμωσης δεν πέρασε, επί της ουσίας τα χρόνια εμπειρίας του δεν φαίνονται".


Όσο αφορά στην ΔΕΥΑΤ ο κ. Τσιαμούλος δήλωσε: "Έτσι όπως διοικείται η ΔΕΥΑΤ θα καταντήσει σαν την ΚΕΔΗΤ, ενώ ήταν μία επιχείρηση πρώτυπο. Ο Δήμαρχος έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή της απευθείας ανάθεσης σε όλη την Ελλάδα, πλέον δεν τον πιστεύει κανείς".

 

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.