Επικαιροτητα

Γεμίζει το κοινωνικό παντοπωλείο - Προσφορά 6 τόνων λαδιού (VIDEO)

Σε μια μεγάλη κοινωνική προσφορά προς το κοινωνικό παντοπωλείο προχώρησε Πολιτιστικό ίδρυμα Αικατερινη  Σταθοπουλουαπό τη Μηλια. Πιο συγκεκριμένα το ίδρυμα προσέφερε 3 τόνους λάδι, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταφτάσουν ακόμα 3 τόνοι.

 

"Μακάρι και άλλοι επιχειρηματίες του τόπου μας να μπουν στην διαδικασία να σκεφτούν και συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη", τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας, ενώ αναφορικά με τα παράπονα, που ακούστηκαν για το κοινωνικό παντοπωλείο, δήλωσε: "Η καταληκτική ημερομηνία για τις προσφορές για την αγορά προϊόντων ήταν η 7η Απριλίου και αυτό το γνώριζε καλά η κα. Εικοσιδέκα. Είχαμε να διαχειριστούμε αυτά, που μας έστειλε η ΤΕΒΑ. Ήταν ανοργάνωτοι στο Υπουργείο. Ξεκινήσαμε από τον Δεκέμβρη και αρχίσαμε να μοιράζουμε κοτόπουλα το Μάρτιο.Επομένως όταν τελείωσαν τα προϊόντα, το παντοπωλείο σταμάτησε να λειτουργεί προσωρινά, μέχρι να γίνει και πάλι ανεφοδιασμός". 

 

Λίγο πριν ή λίγο μετά το Πάσχα θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά ξανά το παντοπωλείο, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σπύρου Βρέντα η Δημοτική Αρχή αναζητά και κάποια πακέτα προσφορών από τα σουπερ μάρκετ για να μπορέσουν, να μοιραστούν και κάποια είδη σε οικογένειες,που το έχουν ανάγκη πριν από το Πάσχα.

 

Αξίζει να σημειωθεί, πως όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν, να προσφέρουν αγαθά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, μπορούν να απευθυνθούν στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου αλλά και στο ίδιο το κοινωνικό παντοπωλείο. Δικαιούχοι είναι 374 οικογένειες με 760 περίπου μέλη συνολικά, ενώ υπάρχουν και κάποιες καινούργιες αιτήσεις για εγγραφή, που εξετάζονται από τους υπεύθυνους.

 

Ακολουθεί βίντεο σε λίγο...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.