Επικαιροτητα

Προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις των 200 χρόνων από το 1821

Τηλεδιάσκεψη έλαβε χώρα στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη με φορείς και εξωτερικούς συνεργάτες για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για τον εορτασμό των 200 χρόνων από το 1821.

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με φορείς και εξωτερικούς συνεργάτες στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου εντεταλμένη σύμβουλος διοργάνωσης των επετειακών εκδηλώσεων της Περιφέρειας για το 2021 και η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Παιδείας & Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα- Κώνστα, περιμένουν τις προτάσεις όλων των φορέων και των αντιπεριφερειαρχών για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός.

Θετικό "βλέμμα" έχουν απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού, αφού μέχρι τότε υπάρχει ελπίδα πως τα πράγματα θα είναι σε καλύτερη μοίρα και πως δε θα μπει "εμπόδιο" σε αυτή την προσπάθεια. Τους καλλιτέχνες που πλήττονται σοβαρά αυτή την περίοδο, είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν όλοι και να συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτές τις εκδηλώσεις. Δυστυχώς ο πολιτισμός έμεινε αρκετά πίσω λόγω της πανδημίας,όμως το μήνυμα που έστειλαν οι αρμόδιοι ήταν θετικό.

Μεταξύ άλλων στην σύσκεψη βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κωνσταντίνα Νικολάκου και η Εύη Μεντή.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.