Επικαιροτητα

Υγειονομικό υλικό σε φορείς της Αρκαδίας

Μετά από σχετικό αίτημα που έχει κατατεθεί στην Περιφερειακή Ενότητα.

Τα Κέντρα Υγείας Άστρους και Τροπαίων, το Περιφερειακό Ιατρείο Κάψια, το Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, η Μητρόπολη Μαντινείας και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας είναι οι φορείς που θα μοιραστούν το υγειονομικό υλικό που παραδόθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.

Οι συγκεκριμένοι φορείς είχαν αιτηθεί σχετικώς για υγειονομικό υλικό στο πλαίσιο των οδηγιών για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού. Συνολικά θα μοιραστούν, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Περιφέρεια, 650 μάσκες αναπνευστικής προστασίας (χειρουργικές), 70 κουτιά γάντια μιας χρήσης, 20 προστατευτικά γυαλιά (επαναχρησιμοποιούμενα), 50 καλύμματα κεφαλής και 130 ζευγάρια ποδονάρια.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.