Επικαιροτητα

Ανοιγμα στην εστίαση: Δωρεάν η επέκταση τραπεζοκαθισμάτων

Για την εστίαση και το άνοιγμα των καταστημάτων μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι”, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος.

“Η εστίαση θα ανοίξει, εκτός απροόπτου, την επόμενη Δευτέρα στις 25 του μήνα” τόνισε ο κ. Λιβάνιος τονίζοντας ότι οι ειδικότεροι κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων θα ανακοινωθούν από τον αρμόδιο Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκο Παπαθανάση στις 18:00. 

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών εξήγησε ότι όσοι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης έχουν τη δυνατότητα επέκτασης τραπεζοκαθισμάτων, μπορούν να την κάνουν δωρεάν έως τις 31 Δεκεμβρίου, προκειμένου να φθάσει ο αριθμός τους στα επίπεδα προ των μέτρων.

Όσον αφορά στους ιδιοκτήτες που δεν έχουν τη δυνατότητα αύξησης των τραπεζοκαθισμάτων τους, θα έχουν μείωση στα τέλη έως 50%.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.