Επικαιροτητα

Kατάληψη στην Τρίπολη - Στον "αέρα" 500 διπλώματα (VIDEO)

Σε συμβολική κατάληψη προχώρησαν οι εκπαιδευτές σχολών οδηγών στην Διεύθυνση Μεταφορών Αρκαδίας, την Τετάρτης (13/04).


Από τις 7 έως τις 10 το πρωί της Τετάρτης πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη λόγω της μη διενέργειας εξετάσεων υποψηφίων οδηγών τους τελευταίους δύο μήνες.


Οι εξετάσεις για δίπλωμα δεν πραγματοποιούνται λόγω αποχής των εξεταστών για την μη καταβολή του υπερωριακού επιδόματος, ύψους 170 ευρώ.

 


Ο εκπαιδευτής σχολής οδηγών Γιώργος Καρνέζης μίλησε για τους λόγους που κάνουν συμβολική κατάληψη λέγοντας πως: "Δεν έχουν πληρωθεί τα επιδόματα των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών και κάνουν απεργία εδώ και δύο μήνες. Αυτό εμάς τους εκπαιδευτικούς μας φέρνει σε μία δύσκολη θέση, δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά στις υποχρεώσεις μας. Οι πολίτες από την μεριά τους έχουν μεγάλο πρόβλημα αφού εκκρεμούν 500 διπλώματα, μεταξύ των οποίων και πιστοποιητικά επαγγελματικής ικανότητας".

 

 

 

Τέλος ο κ. Καρνέζης πρόσθεσε πως: "Γίνονται κάποιες ενέργειες να λυθεί το θέμα, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας".


Από την άλλη πλευρά ο Διευθυντής Διεύθυνσης Μεταφορών, Μισθός Παναγιώτης απάντησε: “Όλα αυτά που λέγονται για επίδομα δεν ισχύουν. Ήταν ένα μισθός για επιπλέον εργασία, ο οποίος κόπηκε και πλέον πρέπει κατά τις ώρες εργασίας μας να κάνουμε και τις εξετάσεις. Αυτό για εμάς είναι ακατόρθωτο, αφού υπάρχει έλλειψη προσωπικού. Στην υπηρεσία είμαστε μόλις 8 άτομα, ενώ θα έπρεπε να είμαστε 30. Από την πλευρά της Κυβέρνησης υπάρχει θέληση αλλά δεν το επιτρέπει η Τρόικα."

 

 

Περισσότερα στο Video που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.