Επικαιροτητα

Πρόσω ολοταχώς για τον δρόμο προς Χιονοδρομικό Μαινάλου

Συνάντηση Τζιούμη-Νίκα. Συζητήθηκε και η κατασκευή πεζοδρομίου στον δρόμο προς το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Σε συμφωνία για να προχωρήσουν σημαντικά έργα για τον δήμο Τρίπολης προχώρησαν σε συνάντηση που είχαν την Τρίτη (19/5/2020) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας.

Το πρώτο έργο αφορά την ανακατασκευή του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, ένα σημείο αναφοράς για τον χειμερινό τουρισμό στην περιοχή μας. Για τον δρόμο αυτό, υπάρχει δέσμευση να υπάρξει χρηματοδότηση από την πλευρά της Περιφέρειας.

Το δεύτερο έργο αφορά την κατασκευή πεζοδρομίου στον δρόμο προς το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στην Τρίπολη. Αυτό το έργο αναμένεται να προχωρήσει μέσα από προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και τον Δήμο Τρίπολης.

Επιπλέον, συζητήθηκαν και οι εξελίξεις σχετικά με την επικείμενη επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων, μέσω της κεντρικής διαχείρισης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και Πρόεδρος της ΤΑΠ ΤοΚ κ. Μανώλης Σκαντζός.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.