Επικαιροτητα

Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή, στο "Κολοκοτρώνης" (photos,video)

Μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αστέρα, αλλά και συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία.

Το Γήπεδο Αστέρα Τρίπολης πήρε σήμερα (20/05) τη "σκυτάλη" για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό "Tο Χαμόγελο του Παιδιού" και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης "Η Ευαγγελίστρια". Η δράση υλοποιήθηκε με την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης. 

Το "παρών" έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος καθώς και ο πρόεδρος του Οργανισμού "Χαμόγελο του Παιδιού" Κώστας Γιαννόπουλος.

H αυξημένη ανάγκη για αίμα, η οποία γίνεται ακόμα πιο επιτακτική σ' αυτόν τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, εντάχθηκε ως προτεραιότητα στη θεματολογία της διαδικτυακής καμπάνιας "Ζήσε Αθλητικά" του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Προτεραιότητα όλων είναι η εντατικοποίηση δράσεων αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς της αθλητικής οικογένειας της χώρας, που αναδεικνύουν τις βασικές αξίες οι οποίες διέπουν τον αθλητισμό ως κοινωνική έκφραση.

Η συγκέντρωση μονάδων αίματος πραγματοποιήθηκε από την Κινητή Μονάδα "ΟΔΥΣΣΕΑΣ" του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", ενώ καθόλη τη διάρκεια της Δράσης, στoν χώρο βρισκόταν υποστηρικτικά και η Κινητή Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής του Οργανισμού. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.