Επικαιροτητα

Εξετάσεις για άδεια χειριστή μηχανημάτων έργου

Εξετάσεις για την απόκτηση αδειών χειριστή μηχανημάτων έργου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διενεργηθούν το τριήμερο 27 με 29 Μαΐου, όπως γνωστοποιεί με έγγραφό της η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. Αρκαδίας.

Την Τετάρτη 27 του μήνα, στις 3 το μεσημέρι, θα γίνει εξέταση σε θεωρητικό επίπεδο, στο 3ο ΕΠΑΛ Τρίπολης και το επόμενο διήμερο -την ίδια ώρα, 3 μ.μ.- εξετάσεις σε πρακτικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 28 Μαΐου, στις 3 το μεσημέρι, θα εξεταστούν οι υποψήφιοι στην ειδικότητα 2 (μηχάνημα 2.3) στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Μπράβος απέναντι από την ΒΙΠΕ Τρίπολης. Την Παρασκευή 29 του μήνα, την ίδια ώρα, είναι προγραμματισμένες οι εξετάσεις των υποψηφίων για την ειδικότητα 4 (μηχανήματα 4.1 και 4.3) στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Μορέας Α.Ε. στο Κέντρο Ελέγχου και Συντήρησες (ΚΕΣ) της Νεστάνης.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.