Επικαιροτητα

ΚΕΔΕ: 6 δράσεις για να ξαναγίνουν οι πόλεις μας ανθρώπινες

Πρωτοβουλία της Κ.Ε.Δ.Ε., για "να δούμε τις πόλεις μας αλλιώς". Η Αυτοδιοίκηση ήταν εκεί, όταν οι πολίτες είδαν τη ζωή τους "αλλιώς".

Hεμπειρία που όλοι, και πρώτα από όλα οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης αποκτήσαμε, από τη διαχείριση της πρόσφατης πανδημίας του κορωνοϊού, μας έδωσε το ερέθισμα να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το μοντέλο λειτουργίας των πόλεών μας και τον τρόπο ζωής μας μέσα σε αυτές. Τους μήνες που πέρασαν, αναγκαστήκαμε «να δούμε τη ζωή μας αλλιώς».

Στην καρδιά της υγειονομικής κρίσης, αναδείξαμε το ανθρώπινο πρόσωπο της αυτοδιοίκησης. Ενώσαμε δυνάμεις για να στηρίξουμε με επιτυχία τους συμπολίτες μας που ανήκαν στις ευάλωτες ομάδες.

Λόγω των αναγκαστικών περιορισμών στην κυκλοφορία, θυμηθήκαμε ξανά πως είναι να ζούμε σε πόλεις ήσυχες, χωρίς αυτοκίνητα και θόρυβο.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.