Επικαιροτητα

Ενίσχυση αντιπυρικής προστασίας του όρους Πάρνωνα (photos)

Το Δασαρχείο Κυνουρίας, τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Άστρους & Λεωνιδίου και ο ΦΔ ΠΜΜΜ, συνεργάστηκαν...

O Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας (ΦΔ ΠΜΜΜ) ως μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Νομού Αρκαδίας και Νομού Λακωνίας από την αρχή της λειτουργίας του, συμμετέχει ενεργά στις συνεδριάσεις του Συντονιστικού οργάνου, σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο συμβάλλοντας στην διαμόρφωση της στρατηγικής του οργάνου για την πρόληψη και διαχείριση φυσικών καταστροφών.

Με σκοπό την ενίσχυση του έργου της Πολιτικής Προστασίας, ο ΦΔ ΠΜΜΜ προμηθεύτηκε και εγκατέστησε εννέα (9) προκατασκευασμένες μεταλλικές κυλινδρικές δεξαμενές βαρέως ανοιχτού τύπου χωρητικότητας 37,61m3, καθώς είχαν εντοπιστεί ελλείψεις στον Πάρνωνα (κύρια περιοχή ευθύνης του ΦΔ ΠΜΜΜ), κυρίως σε υποδομές σημείων υδροληψίας των πυροσβεστικών οχημάτων για κατάσβεση πυρκαγιάς.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.