Επικαιροτητα

Ολοκλήρωσε επιτυχημένα το έργο του o Σωτήρης Τσιόδρας

Ο διακεκριμένος επιστήμονας ολοκλήρωσε το δύσκολο έργο που του ανατέθηκε.

Ανέλαβε την ενημέρωση των δημοσιογράφων αλλά και, φυσικά, των Ελλήνων πολιτών, μέσα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, όπως αυτή της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σίγουρα, "παίρνει" πολύ καλό βαθμό σ' αυτή του την δραστηριότητα, έστω κι αν υπήρχαν στιγμές που τον διακατείχε εκνευρισμός και μια, πιθανώς, συναισθηματική "υπερβολή". 

Ωστόσο, μπορεί και να ήταν δικαιολογημένα τα παραπάνω, καθώς ο κ. Τσιόδρας λοιδωρήθηκε- όταν κάποιοι έκριναν πως αυτό εξυπηρετούσε μικροκομματικές σκοπιμότητες-, και πιέστηκε, όχι μόνο από τον εαυτό του και την κατάσταση, αλλά και απ' άλλους παράγοντες.

Οπωσδήποτε, υπήρξε μια "όαση" λογικής, ειλικρίνειας και σοβαρότητας, μέσα στον "ορυμαγδό" ανοησιών, αντιφάσεων και κακών εκτιμήσεων που, αναπόφευκτα, είδαμε τους τελευταίους μήνες.

Η όποια επιτυχία της ημεδαπής υγειονομικής πολιτικής στο θέμα της αντιμετώπισης του κορωνοϊού, θα πρέπει να "πιστωθεί", πρωταρχικά, στον κ. Τσιόδρα και την ομάδα του, που έδωσαν τις κατάλληλες επιστημονικές "κατευθύνσεις" στην πολιτική ηγεσία.

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε πως θ' αξιοποιηθεί και στο μέλλον ο άνθρωπος αυτός, που φαίνεται πως διαθέτει σπάνια χαρακτηριστικά για "δημόσιο πρόσωπο" στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τα σενάρια της υπουργοποίησής του, εμείς δεν θα του το συνιστούσαμε..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.