Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: "Πρασίνισε" η είσοδος της πόλης! (vd,photos)

Στόχος μας είναι, μέσα σε αυτή την τετραετία, να αυξήσουμε το πράσινο, στην Τρίπολη και στα χωριά μας, δήλωσε ο Κώστας Τζιούμης.

Την οδό Ναυπλίου επισκέφθηκε, χθες, Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, προκειμένου να δει από κοντά την ολοκλήρωση της αντικατάστασης δένδρων στην είσοδο της πόλης, στην οποία προχώρησε η Δημοτική Αρχή της Τρίπολης. Τα δένδρα ήταν παλιά, είχαν ξεραθεί και υπήρχαν πολλά κενά ανάμεσά τους. Πλέον αντικαταστάθηκαν με μία νέα δενδροστοιχία από φωτίνιες.

Κατά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης δήλωσε τα εξής: "Είναι άλλη μια δράση στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, στην πόλη και στα χωριά μας. Η οδός Ναυπλίου είναι μία από τις βασικές εισόδους της πόλης μας, η πρώτη εικόνα που αντικρίζει ένας επισκέπτης και οφείλουμε να την εξωραΐσουμε. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν διαγραμμίσεις και βάψιμο των φωτιστικών στύλων.

Βέβαια, εκκρεμεί το μεγάλο θέμα των πεζοδρομίων, δεξιά και αριστερά, το οποίο σχετίζεται με την επέκταση του σχεδίου της πόλης στην περιοχή.

Τέλος, για να αποφευχθούν παρερμηνείες, θέλω να τονίσω ότι η δενδροφύτευση έγινε χωρίς να πληρώσει χρήματα ο Δήμος Τρίπολης. Όλα τα δένδρα που φυτέψαμε, περίπου 130, ήταν δωρεά από τον κ. Κατσαφάνα και τον ευχαριστώ για την προσφορά του. Ο Δήμος πλήρωσε περίπου 2.000 ευρώ για χώματα και τίποτα άλλο. Εμείς θα συνεχίσουμε με δράσεις που ομορφαίνουν την εικόνα της πόλης και των χωριών μας.

Στόχος μας είναι, μέσα σε αυτή την τετραετία, να αυξήσουμε το πράσινο, στην Τρίπολη και στα χωριά μας".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.