Επικαιροτητα

Ορκωτός λογιστής για διαχειριστικό έλεγχο στην Πελοπόννησος Α.Ε.

Τον ορισμό ορκωτού λογιστή για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στην "Πελοπόννησος" Α.Ε. αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της εταιρείας που συνεδρίασε υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, την Παρασκευή 29 Μαΐου, στην Τρίπολη.

Στη σημερινή συνεδρίαση, εξ άλλου, εγκρίθηκε ομόφωνα η υποβολή πρότασης που αφορά την ενίσχυση και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για εργαζομένους επιχειρήσεων σε δυναμικούς ή υπό αναδιάρθρωση κλάδους της Περιφέρειας, προκειμένου να τύχει χρηματοδότησης από το ΠΕΠ Πελοποννήσου.

Επίσης, αποφασίστηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της"“Πελοπόννησος" Α.Ε. με αντικείμενο την υλοποίηση προγράμματος επιδημιολογικής επιτήρησης για την αντιμετώπιση της ελονοσίας στον Δήμο Ευρώτα της Π.Ε. Λακωνίας, για το  2020.

Εγκρίθηκε ακόμα το τεύχος διακήρυξης για την ανάθεση του έργου που αφορά την δημιουργία και την διαχείριση συστήματος διαχείρισης προορισμού (DMS) σε περιφερειακό επίπεδο, ενώ επικυρώθηκε και το πρώτο πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης για την ανάθεση του έργου προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως προορισμού θεματικού τουρισμού, μέσω αεροπορικών εταιρειών.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.