Επικαιροτητα

Ξανά στη διάθεση αθλητών και κοινού το ΔΑΚ Τρίπολης

Σε επαναλειτουργία από σήμερα. Επίκληση στην ατομική ευθύνη όλων από τη διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ.

Ανακοινώνεται από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης η επαναλειτουργία του ΔΑΚ Τρίπολης για αθλητές και αθλούμενους από 1η Ιουνίου 2020, κατ΄ εφαρμογή των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων για την αθλητική δραστηριότητα, οι οποίες συνοδεύονται από αναλυτικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και ορίζουν όσα θα ισχύσουν κατά την τρέχουσα εβδομάδα.

Το Ν.Π.Δ.Δ. παρακαλεί όλους τους εμπλεκόμενους (εργαζόμενους,αθλητές, προπονητές, αθλητικούς συλλόγους, αθλούμενους πολίτες, συνοδούς κ.λπ.) για την απόλυτη και αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αποφάσεων των αρμόδιων Υπουργείων και υπογραμμίζει τη σημασία της ατομικής ευθύνης, καθώς όπως έχει καταστεί σαφές από την Γ.Γ.Α., η έναρξη των αθλημάτων πραγματοποιείται με πλήρη επίγνωση του κινδύνου διασποράς της νόσου και οι οδηγίες που θα πρέπει να εφαρμόζονται, είναι ανάλογες των ιδιαιτεροτήτων του κάθε αθλήματος. 

Πλήρεις οδηγίες παρατίθενται στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού την 31 Μαΐου 2020 και επισυνάπτεται. 

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι το προσωπικό του ΔΑΚ Τρίπολης και της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου (τηλ. 2710-233351) θα βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών για οτιδήποτε χρειαστεί και ελπίζει στην καλή συνεργασία όλων, ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε το συντομότερο και με το μικρότερο δυνατό κίνδυνο, στις νέες συνθήκες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε όλη την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.