Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Έως την Παρασκευή οι αιτήσεις για το ΚΔΑΠ Τρίπολης

Ποια αθλήματα και δραστηριότητες περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό.

Ο Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια υλοποίησης vέων δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020, ξεκινά μια δυναμική προσπάθεια με τη συμμετοχή του στο Πρόγραμμα  «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ», ιδρύοντας για πρώτη φορά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης  αθλητικών και  πολιτιστικών δράσεων, για παιδιά από 5-12 ετών.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους  γονείς,  τη δυνατότητα να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε πρότυπους χώρους, όπου, με ασφαλή και δημιουργικό τρόπο, α απασχολούνται ΔΩΡΕΑΝ και θα τους προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα από τους χώρους των σχολείων και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:

ΑΘΛΗΜΑΤΑ                                                                  

- Μπάσκετ

- Τένις

- Ποδόσφαιρο

- Βόλεϊ

- Στίβος

- Taekwondo – Πολεμικές τέχνες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

-   Θεατρικό Παιχνίδι

-   Εικαστικά Εργαστήρια

-   Εργαστήρια Φωτογραφίας

-   Εργαστήρια Κηπευτικής και Ανθοκομίας

-   Σκάκι

-   Εργαστήρια Ρομποτικής και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

-   Εξάσκηση στη χρήση της Αγγλικής- Γερμανικής - μέσα από παιχνίδια και  δημιουργικές δραστηριότητες

-   Ζαχαροπλαστική

-   Hip-Hop, Latin Dance, Zumba

Σας καλούμε λοιπόν, να συμπληρώσετε την Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης (tripolis.gr)και να την αποστείλετε με e-mail  στο  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή να την παραδώσετε στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, στο Δημαρχείο Τρίπολης (Λαγοπάδη και Αταλάντης), το αργότερο έως τις 5/6/2020.

(ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.xls)

Για τυχόν απορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6943 059 895.

Τα στοιχεία που θα δηλωθούν θα χρησιμοποιηθούν από το Δήμο Τρίπολης με αποκλειστικό σκοπό την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή των παιδιών σας στο πρόγραμμα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.