Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

TΡΙΠΟΛΗ: Τιμάται και εφέτος η γιορτή του Αγίου Λουκά του Ιατρού

Το πρόγραμμα των ακολουθιών.

Με λαμπρότητα θα τιμηθεί και φέτος στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Τριπόλεως η μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας.

Στον ως άνω Ιερό Ναό θα τελεστούν Ιερές Ακολουθίες προς ευλογία εκείνων που υπηρετούν στον τομέα της υγείας, συμφώνως με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Τετάρτη  10 Ιουνίου 2020

Ώρα 7:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Αγιασμός προς ευλογία των Ιατρών, Νοσηλευτών, Φαρμακοποιών, Φυσικοθεραπευτών της πόλεώς μας επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού.  Κατά τη διάρκεια του Αγιασμού θα ευλογηθούν τα ιατρικά ενδύματα. Όσοι το επιθυμείτε, μπορείτε να φέρετε τα ιατρικά σας ενδύματα (ιατρικές μπλούζες) για να ευλογηθούν με τεμάχιο της καρδιάς του Αγίου.

Πέμπτη  11 Ιουνίου 2020

Ώρα 7:00 π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική  Θεία Λειτουργία     επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού.
Ώρα 7:00 μ.μ.:  Ιερά Παράκληση και στην συνέχεια θα τελεστεί το Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου.

* Κατά τη διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα τεθεί σε προσκύνηση η Ιερά εικόνα του Αγίου Λουκά του Ιατρού μετ’ αποτμήματος της καρδιάς του Αγίου. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.