Επικαιροτητα

Στις 15/06 ανοίγουν γυμναστήρια, στις 29 κατασκηνώσεις

Ο Νίκος Παπαθανάσης ανακοίνωσε τη νέα άρση μέτρων. 1η Ιουλίου ξεκινούν παραστάσεις και συναυλίες. 

Από το Σάββατο 6 Ιουνίου ανοίγει η εστίαση σε εσωτερικούς χώρους με συγκεκριμένο πρωτόκολλο υγειονομικής ασφάλειας, όπως επίσης και η εστίαση στα ξενοδοχεία. Ο Νίκος Παπαθανάσης, πάντως, ξεκαθάρισε ότι σε αυτή τη φάση της άρσης των περιοριστικών μέτρων δεν θα ανοίξουν: οι σχολικές καντίνες, οι κλειστές αίθουσες κινηματογράφου, τα ΚΑΠΗ και τα καζίνο.

Στις… σημαντικές ανακοινώσεις της ημέρας ότι στα beach bar επιτρέπονται πλέον τα τραπέζια, η μουσική και η πώληση αλκοόλ. Επίσης, τελειώνει η έννοια του… μπουφέ, αφού όπου υπάρχει ο πελάτης θα σερβίρεται από υπάλληλο για να μην αγγίζει τα σκεύη!

Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν μεταξύ άλλων τα εποχικά ξενοδοχεία, οι εγκαταστάσεις γυμναστικής, οι δραστηριότητες μουσείων καθώς και τα θεραπευτικά λουτρά. Στις 29 Ιουνίου ανοίγουν οι παιδικές κατασκηνώσεις ενώ από την 1η Ιουλίου ξεκινούν οι συναυλίες, τα συνέδρια και οι εκθέσεις. 

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαθανάσης, με το έκτο και έβδομο στάδιο χαλάρωσης των μέτρων, από 6 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου, επιστρέφουν στις δουλειές τους 89.000 εργαζόμενοι αριθμός που αντιστοιχεί στο 13% όσων είχε ανασταλεί με κυβερνητική απόφαση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η εργασία τους. Ταυτόχρονα επαναλειτουργούν 63.000 επιχειρήσεις, δηλαδή το 24% αυτών.

Δείτε αναλυτικά τι ανοίγει και πότε:

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.