Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Ψήφισμα ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ και συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας για τον Δ. Παυλή

Συνεδρίασαν έκτακτα τα διοικητικά συμβούλια.

Το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την Πέμπτη 4.6.2020 με αφορμή την ξαφνική απώλεια του τέως Δημάρχου Τρίπολης κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΗ.

Ο Δήμαρχος υπήρξε, κατά την θητεία του, ένθερμος συμπαραστάτης και αρωγός του αναπηρικού κινήματος, υλοποιώντας και διεκπεραιώνοντας κάθε εύλογο αίτημα του.

Αποφασίζεται ομόφωνα:

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ.Καραλής Νίκος να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα ΜΜΕ.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.

Επίσης, το Δ.Σ. του Συλλόγου ΑμεΑ Ν.Αρκαδίας συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη 3.6.2020 με αφορμή τον αδόκητο θάνατο του τέως Δημάρχου Τρίπολης ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΗ.

Ο Δήμαρχος καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, υπήρξε αρωγός και συμπαραστάτης στο αναπηρικό κίνημα, υλοποιώντας κάθε λογικό αίτημά του.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα: 

Εκπρόσωποί του να εκφράσουν  τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Να δημοσιευθεί το παρόν στα ΜΜΕ Ν.Αρκαδίας 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.