Επικαιροτητα

Συλλυπητήριο μήνυμα Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για τον Δημήτρη Παυλή

Συλλυπητήριο μήνυμα Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, για την απώλεια του τ. Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και τ. Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του τ. Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και τ. Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή. Μιας σημαντικής προσωπικότητας της επιμελητηριακής κοινότητας και της αυτοδιοίκησης, ενός επιτυχημένου και δραστήριου Ανθρώπου, ο οποίος απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του για τον επιχειρηματικό κόσμο της Αρκαδίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου. 

Η συμβολή του στην προώθηση και τον εκσυγχρονισμό θεμάτων και διαδικασιών που άπτονται στην επιχειρηματική κοινότητα, υπήρξε καθοριστική. Ως έγκριτος οικονομολόγος και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τίμησε με τη παρουσία και τη δράση του το Θεσμό. 

Τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση, αναγνωρίζοντας ότι η προσφορά του δεν πρόκειται να λησμονηθεί.  

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

 

Βαγγέλης Ξυγκώρος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.