Επικαιροτητα

Νίκας για απορρίμματα: Μετά την 1η Ιουλίου προχωρούμε

Για την 1η ημέρα του επόμενου μήνα έχει προγραμματιστεί να γίνει η δίκη για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις που απομένει ώστε να προχωρήσει η κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων.

Μέσα στον φετινό χρόνο θα ξεκινήσει να υλοποιείται η λύση της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας χθες στην τηλεόραση της ΕΡΤ 1, στο πλαίσιο του αφιερώματος στην Καλαμάτα από την εκπομπή “Συνδέσεις”.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι τα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού επέφεραν καθυστέρηση στην εξέλιξη της υπόθεσης αυτής, ωστόσο δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση μιας τελευταίας δικαστικής διαδικασίας η οποία είναι προγραμματισμένη για την 1η του ερχόμενου Ιουλίου -"μετά την 1η Ιουλίου προχωρούμε" σημείωσε ο Π. Νίκας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.