Επικαιροτητα

Ο ΣΕΒΙΠΕΤ για την απώλεια του Δ. Παυλή

Δήμαρχε, Πρόεδρε, συνάδελφε, φίλε Δημήτρη καλό ταξίδι, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής ( Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ ) Τρίπολης με αφορμή το θάνατο του Δημήτρη Παυλή εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος τονίζοντας ότι το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο. 

Τόσο η δυναμική προσωπικότητα του Δημήτρη Παυλή όσο και η προσφορά του στον τόπο είναι αδιαμφισβήτητα.Υπηρετώντας την ιδιαίτερη πατρίδα του από πολλές θέσεις ευθύνης ( Επιμελητήριο Αρκαδίας, Δήμο Τρίπολης κ.α. ) ο Δημήτρης Παυλής απέδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη της Αρκαδίας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Πάντα συνεργάσιμος και διαλλακτικός με όλους τους θεσμικούς φορείς ενδιαφερόταν για το αποτέλεσμα στην πράξη και είχε ως προτεραιότητά του τη συνένωση των δυνάμεων αυτού του τόπου.

Ο Δημήτρης Παυλής έφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι αλλά θα παραμείνει πάντα δίπλα μας η εικόνα του, το χαμόγελό του και κυρίως το έργο και το όραμά του για την Αρκαδία που τόσο αγάπησε. 

Δήμαρχε, Πρόεδρε, συνάδελφε, φίλε Δημήτρη καλό ταξίδι.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.