Επικαιροτητα

ΝΠΔΔ Τρίπολης: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Δ. Παυλή

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ν.Π.Δ.Δ. Τρίπολης για τον θάνατο του Δημήτρη Παυλή

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης αποχαιρετά τον πρώην Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτριο Παυλή που πρόωρα έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της 3ης Ιουνίου 2020 και εκφράζει τα θερμότατά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του για τον αδόκητο χαμό του.

Αξιολογώντας την πολλαπλή προσφορά του συμπατριώτη μας Δημητρίου Παυλή στον τόπο μας, την πολιτική του διαδρομή και τη συνεισφορά του στην οικονομική και κοινωνική ζωή της περιοχής μας,  και με δεδομένο ότι ο Δήμος μας συνηθίζει να τιμά σημαντικές  προσωπικότητες του τόπου με την διάθεση χώρου για την κατασκευή τάφου σε περίοπτη θέση του Δημοτικού Κοιμητηρίου Τρίπολης, το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης, λαμβάνοντας υπόψη και την εισήγηση προς το Νομικό Πρόσωπο του Δημάρχου κ. Τζιούμη Κωνσταντίνου, έλαβε απόφαση για τη δωρεάν παραχώρηση ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίας Τριάδας του Δήμου Τρίπολης. 

Στη διαδρομή προς την τελευταία του κατοικία θα τον συνοδέψει η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, τιμής ένεκεν για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στα κοινά.

Καλό Ταξίδι …

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. 

του Δήμου Τρίπολης

Κούρος Ηλίας

 

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.