Επικαιροτητα

Κοινωνικός τουρισμός: Πώς θα πάρετε voucher 30 ευρώ την ημέρα για διακοπές

Στην τελική ευθεία είναι το πρόγραμμα "Τουρισμός για Ολους", που δρομολογεί το υπουργείο Τουρισμού θέλοντας έτσι να τονώσει τόσο τον εσωτερικό τουρισμό όσο και τις τουριστικές μονάδες που δεν αναμένουν μεγάλο κύμα τουριστών από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με  Ελεύθερου Τύπου, το ποσό επιδότησης που θα καλύπτεται στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος ενίσχυσης του εσωτερικού τουρισμού θα αγγίζει τα 30 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη ενός εργαζομένου στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Ολους» είναι ο αριθμός των διανυκτερεύσεων που θα προγραμματίσουν οι δικαιούχοι να είναι τουλάχιστον 4, ωστόσο οι όροι αλλά και οι προϋποθέσεις όσον αφορά τα εισοδηματικά κριτήρια αναμένεται να ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τουρισμός για όλους

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού είχε ενεργοποιηθεί από τη Νέα Δημοκρατία στην προηγούμενη θητεία της, με το υπουργείο Τουρισμού να προχωρά στην αναβίωσή του με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας του τουριστικού κλάδου, τη στήριξη της απασχόλησης και την τόνωση της εγχώριας ζήτησης.

Το πρόγραμμα, για την υπαγωγή στο οποίο θα πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια, θα απευθύνεται σε 250.000 δικαιούχους και σε αυτό θα μπορούν να συμμετέχουν ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.