Επικαιροτητα

Αγγελοπούλου: Οι Αρκάδες είναι παντού!

Επίσκεψη της Προέδρου της Επιτροπής "Ελλάδα 2021", κ. Γιάννας Αγγελοπούλου στην Τρίπολη.

Από την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου ξεκίνησε η επίσκεψη της κ. Αγγελοπούλου στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εορταστικών εκδηλώσεων των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, η Πρόεδρος της Επιτροπής συνοδεύτηκε από τα μέλη της παραπάνω, τους Πανεπιστημιακούς, την κ. Μουζάκη και τον κ. Βούλγαρη.

Νίκας: Η κ. Αγγελοπούλου αποτελεί "εγγύηση"!

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, υποδεχόμενος την κ. Αγγελοπούλου, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως η Πρόεδρος έχει αποδείξει την οργανωτική της ικανότητα, προσφέροντας πολλά στην πατρίδα. 

Επιπρόσθετα, ανέφερε πως η Πελοπόννησος θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στον εορτασμό.

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: Η Πελοπόννησος ήταν στην "καρδιά" του Αγώνα και δεν θα μπορούσε να μην κάνει ότι είναι δυνατόν για να τιμήσει την Ιστορία της.

Η κ. Αγγελοπούλου, αφού δήλωσε υπερήφανη για την οικογενειακή της σχέση με την Αρκαδία, δήλωσε πως ο σκοπός της Επιτροπής συγκινεί και κινητοποιεί τους πάντες. 

Επιπρόσθετα, δήλωσε σίγουρη για την αγαστή συνεργασία της Επιτροπής και των συνεργατών της με την Περιφέρεια.

Να σημειωθεί πως ο κ. Νίκας ανακοίνωσε πως η κ. Αγγελοπούλου θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο κατά την παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Το σχετικό περίπτερο, θα είναι, φυσικά, αφιερωμένο στην Επανάσταση του 1821.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.