Επικαιροτητα

O.E.EΣ.Π.: Ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ. στους Μολάους

Επί τάπητος, μεταξύ άλλων, οι επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού στο εμπόριο και τις επιχειρήσεις.

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) πραγματοποίησε ανοικτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της στους Μολάους Λακωνίας στις 20 & 21 Ιουνίου 2020.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές ΝΔ Ν. Λακωνίας Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Θεόδωρος Βερούτης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαργαρίτα Σπυριδάκου και Μιχαήλ Σταματάκος, ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας και η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Ζαχαράκη, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Μολάων Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης και ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αναστάσιος Θεοδωρακάκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Ιωάννης Παναρίτης και ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεγαλόπολης Νικόλαος Αντώνακας.

Συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού στο εμπόριο και τις επιχειρήσεις, ενώ ο Πρόεδρος της Ο.Ε.ΕΣ.Π. Γεώργιος Βαγενάς αναφέρθηκε σε όλα αυτά που ζήτησε πρώτη η Ομοσπονδία από την αρχή της κρίσης, σε όλα όσα πέτυχε μέχρι τώρα, αλλά και στις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναμένεται να λάβει, και παράλληλα, επικαιροποιήθηκαν οι θέσεις της. Επίσης, αναπτύχθηκαν προτάσεις και θέσεις για την τουριστική ανάπτυξη και ανάδειξη του νομού Λακωνίας. 

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μολάων Ευθυμία Περδικόγιαννη παρουσίασε ένα στοχευμένο πλάνο τουριστικής ανάπτυξης των Μολάων, ενώ η Γεν. Γραμματέας του συλλόγου Γιούλη Στρεβίνα παρουσίασε τις δράσεις του Open Mall για την δυνητική ένταξη του εμπορικού ιστορικού κέντρου της πόλης των Μολάων στο πρόγραμμα αυτό.

Τέλος, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης της Ο.Ε.ΕΣ.Π. με τους αρμόδιους Υπουργούς και την συμμετοχή των Βουλευτών Λακωνίας, ώστε να συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο.

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μολάων για την αγαστή συνεργασία και την άψογη φιλοξενία. 

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.