Επικαιροτητα

Παράταση στις αιτήσεις για το Τουρισμός για Όλους

Παράταση έδωσε το υπουργείο Τουρισμού στις αιτήσεις των τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχείων για να υποβάλλουν αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους.

Σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης για παράταση στην πρόσκληση προς δικαιούχους και παρόχους καταλυμάτων για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» έτους 2020» ως προς την ημερομηνία υποβολής αιτήσεως από παρόχους η οποία παρατείνεται έως και 25.06.2020.

Παράλληλα ξεκινάει σε λίγες ημέρες το πρόγραμμα voucher διακοπών Τουρισμός για Όλους και θα απευθύνεται σε όλους όσους δεν έχουν δικαιώμα συμμετοχής στον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ ή κάποιου άλλου φορέα. Στο νέο πρόγραμμα θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι συνταξιούχοι. Οι αιτήσεις συμμετοχής από τους δικαιούχους θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου Τουρισμού tourism4all.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης gov.gr.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.