Επικαιροτητα

Εργα ανάπλασης 500.000€ στην πλατεία Μπασιάκου

Διάλογος με αιχμές ανάμεσα στον Σ. Παπαδημητρίου και την πρόεδρο Γ. Παναγοπούλου!

Στη διαύγεια του δήμου Τρίπολης αναρτήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιουνίου η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που αφορά στα έργα ανάπλασης της πλατείας Μπασιάκου.

Μάλιστα γνωστοποιήθηκε και στιχομυθία ανάμεσα στον δημοτικό σύμβουλο Σωτήρη Παπαδημητρίου και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Παναγοπούλου. 

Μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Τρίπολη-πρωτεύουσα του Μοριά" κατηγόρησε τη νυν δημοτική αρχή ότι από τη θέση της αντιπολίτευσης είχε κατηγορήσει τότε τον Δημήτρη Παυλή που είχε φέρει το συγκεκριμένο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε ότι το έργο είναι της παράταξης του τέως δημάρχου Τρίπολης. 

Η απάντηση της κα. Παναγοπούλου ήταν ότι το έργο δεν ανήκει σε καμία δημοτική αρχή παρά μόνο στους δημότες και εν γένει στους πολίτες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε όλη την απόφαση

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.