Επικαιροτητα

Κ. Τζιούμης: Ιδιαίτερη προσοχή στα προβλήματα των χωριών μας (video)

Κοπή κλαδιών και διάνοιξη αγροτικών δρόμων στο χωριό Λουκά.

Σε καθημερινή βάση, συνεχίζονται οι εργασίες του Δήμου Τρίπολης, σε χωριά του συνόλου των Δημοτικών Ενοτήτων.

Την Τετάρτη (24/6/2020), το πολυμηχάνημα του Δήμου Τρίπολης ήταν στο χωριό Λουκά, όπου προχώρησε σε κοπή κλαδιών που εμπόδιζαν την ορατότητα στο οδικό δίκτυο.

Παράλληλα, στην περιοχή εξελίσσεται η διάνοιξη αγροτικών δρόμων, προχωρούν χαλικοστρώσεις, επούλωση λακκουβών, καθώς και καθαρισμός βάτων και χορταριών.

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη Δημοτική Αρχή εξέφρασε προς τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Γιώργο Λαγό, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λουκά κ. Κώστας Σμυρνιώτης, επισημαίνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που γίνονται συστηματικά όλες αυτές οι εργασίες στο χωριό.

Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, έχει δώσει, από την πρώτη στιγμή, σαφείς εντολές, να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα χωριά τα οποία αντιμετωπίζουν συσσωρευμένα προβλήματα. «Η παρουσία μας θα είναι συνεχόμενη, όλη την τετραετία» διεμήνυσε προς τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λουκά.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.