Επικαιροτητα

Στο Νίκα εκπρόσωποι από το Βαλτέτσι για τη χωματερή στο Μεγαβούνι

Εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων του δήμου Τρίπολης.

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Πέμπτη 25 Ιουνίου, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο Δημήτρη Μπινιάρη και μέλη του συλλόγου των απανταχού Βαλτετσιωτών "Ο Κολοκοτρώνης", καθώς επίσης και με τους προέδρους Βαλτετσίου Παναγιώτη Τσούκα και Δόριζας Κώστα Λυμπερόπουλο.

Βασικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ανησυχία των φορέων και των κατοίκων των πιο πάνω περιοχών ως προς την προσωρινή χωροθέτηση διάθεσης απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στην περιοχή Μεγαβούνι.

Οπως είναι γνωστό, με απόφαση του περιφερειάρχη, ο δήμος της αρκαδικής πρωτεύουσας έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς ετά την πρόσφατη δικαστική απόφαση του έχει απαγορευθεί να διαθέτει απορρίμματα στον χώρο που μέχρι τώρα τα διέθετε.        

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.