Επικαιροτητα

Προσκοπική εορταγορά στην Τρίπολη!

Για ακόμη μια χρονιά, οι Πρόσκοποι Τρίπολης, συμμετέχουμε στις Πασχαλινές δραστηριότητες της πόλης με το δικό μας μοναδικό τρόπο...

 

Το Σάββατο 23/4/2016 στην πλατεία Πετρινού, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι θα λειτουργήσει η καθιερωμένη πλέον "Πασχαλινή Προσκοπική Εορταγορά". Στην εορταγορά μας μπορείτε να βρείτε μοναδικές, χειροποίητες, Πασχαλινές λαμπάδες για όλες τις ηλικίες καθώς επίσης και άλλες καλόγουστες κατασκευές που θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε το χώρο σας.

 

Παράλληλα με την εορταγορά, στον ίδιο χώρο, θα λειτουργεί και εργαστήρι βάψιμου πασχαλινών αυγών με οικολογικό και παραδοσιακό τρόπο.

 

Τέλος, για πρώτη φορά οι Πρόσκοποι της Τρίπολης θα αναβιώσουμε το έθιμο "Τα Λαζαράκια", και θα μοιραστούν στους περαστικούς αναμνηστικά κατασκευασμένα από τα λυκόπουλα.

 

Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές, μέλη των Προσκοπικών Δικτύων, Βαθμοφόροι και μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου και του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης έχουν φροντίσει για να περάσουμε όλοι μαζί ένα πολύ ευχάριστο, δημιουργικό, Πασχαλινό, Προσκοπικό πρωινό στην πλατεία.........

 

Σας περιμένουμε όλους

 

Διοργάνωση

1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

3ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.