Επικαιροτητα

Απευθείας ανάθεση για το ψηφιακό μουσείο στην Τρίπολη

Απευθείας ανάθεση για τις "Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την σύνταξη Σχεδίου Ψηφιακής Επιμέλειας του φυσικού - Ψηφιακού Μουσείου της Τρίπολης".

Η απόφαση του Δημάρχου

1)Εγκρίνουμε τη διενέργεια της υπηρεσίας "Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την σύνταξη Σχεδίου Ψηφιακής Επιμέλειας του φυσικού - Ψηφιακού Μουσείου της Τρίπολης", εκτιμώμενης αξίας 24.800,00 με ΦΠΑ, με τη διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης 

2)Εγκρίνουμε τις τεχνικές προδιαγραφές για την παραπάνω τεχνική υπηρεσία

3)Αναθέτουμε απευθείας την εκτέλεση της παραπάνω υπηρεσίας στην εταιρεία "ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ SOCIALITY" με έδρα την Αθήνα Ν. Αττικής

Η δαπάνη της υπηρεσίας θα βαρύνει τον ΚΑΕ 30.7413.0026 του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.

Η εκτέλεση της υπηρεσίας θα γίνει σύμφωνα με τους όρους των τεχνικών προδιαγραφών του Δήμου, θα διαρκέσει πέντε μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και η παραλαβή αυτής θα γίνεται από την επιτροπή παραλαβής υπηρεσιών της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης και Πληροφορικής.

Στη σύμβαση που θα συναφθεί θα αναφερθούν ειδικότεροι όροι για την ορθή, απρόσκοπτη και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές εκτέλεση της υπηρεσίας.

 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.