Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

270.000€ για συντήρηση και αποκατάσταση βατότητας στην Τρίπολης-Πύργου

Υπεγράφησαν δύο συμβάσεις από τον Π. Νίκα.

Δύο συμβάσεις για σημαντικές παρεμβάσεις σε οδικούς άξονες της Π.Ε. Αρκαδίας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, στην Τρίπολη.

Η μία, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, αφορά την συντήρηση και βελτίωση τμημάτων της εθνικής οδού Τρίπολης – Πύργου. Παρεμβάσεις, σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, θα γίνουν στην περιοχή της γέφυρας του Λούσιου και της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδίων, Η συνολική προθεσμία που πρέπει να τελειώσει το έργο έχει καθοριστεί σε 120 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης, χωρίς ενδιάμεσες τμηματικές αποκλειστικές προθεσμίες.

Η δεύτερη σύμβαση, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ, αφορά την αποκατάσταση της βατότητας στον εθνικό δρόμο Πύργου – Τρίπολης και των δρόμων που συμβάλουν στην περιοχή της Βυτίνας.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται να γίνουν εργασίες για την αποκατάσταση της βατότητας στην περιοχή του κόμβου της Βυτίνας επί του εθνικού οδικού δικτύου και σε τμήμα της επαρχιακής οδού κοντά στον πιο πάνω κόμβο (Βυτίνας προς Αλωνίσταινα).

Η συνολική προθεσμία που πρέπει να τελειώσει το έργο καθορίζεται σε 180  ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης χωρίς ενδιάμεσες τμηματικές αποκλειστικές προθεσμίες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.