Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Στην Περιφέρεια εκπρόσωποι από τον Ακοβο

Ζήτησαν αποκατάσταση οδικών και άλλων υποδομών της περιοχής.

Συνάντηση με φορείς του Ακόβου είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Τετάρτη 1η Ιουλίου, στο γραφείο του, στην Τρίπολη.

Στη συνάντηση, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου και του προέδρου της ΤΑΠΤοΚ Αρκαδία 2020 Μανώλη Σκαντζού -προέδρου και του Περιφερειακού Συμβουλίου- συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιώργος Τζιούβελης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ακοβιτών Αθήνας – Πειραιά Δημήτρης Χριστόπουλος, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της εν λόγω περιοχής, έθεσαν ζητήματα όπως η αποκατάσταση οδικών και άλλων υποδομών της πιο πάνω περιοχής, θέματα ύδρευσης και άρδευσης, ένταξη έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα της Περιφέρειας, καθώς και η συμμετοχή των Ακοβιτών στις εκδηλώσεις που θα κάνει η Περιφέρεια τον επόμενο χρόνο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.