Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Τα σημεία με δωρεάν WiFi στον δήμο Μεγαλόπολης

Οπως ανακοινώθηκε εγκαταστάθηκαν 11 νέες κεραίες εκπομπής.

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του ασύρματου δικτύου WiFi4EU έχουν οι κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο των πολιτικών που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ανακοίνωση που εξεδόθη, ο Δήμος Μεγαλόπολης, αξιοποιώντας σχετική χρηματοδότηση μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος WiFi for Europe (WiFi4EU), προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στην εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού σε σημεία (όσα επέτρεπε η πρώτη χρηματοδότηση) δημόσιας ζωής του Δήμου μας, εξασφαλίζοντας καλής ποιότητας ελεύθερο internet για όλους.

Αναλυτικότερα εγκαταστάθηκαν έντεκα (11) νέες κεραίες εκπομπής:

1) Δημαρχείο Μεγαλόπολης (3)

2) Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης (3)

3) Ανοικτό Στάδιο Μεγαλόπολης (3)

4) Καρύταινα (2)

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης και  των υπολοίπων χωριών του Δήμου μας ότι, προγραμματίζουμε να ενταχθούμε και σε επόμενο  αντίστοιχο πρόγραμμα wifi4eu, όταν ξεκινήσει, προκειμένου να επωφεληθούν και οι ίδιοι από τις παραπάνω παροχές.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το ελεύθερο internet αφορά σε χώρους δημόσιας ζωής. Δεν πληροί τις προϋποθέσεις ούτε έχει ως σκοπό να αντικαταστήσει το οικιακό/επαγγελματικό internet νοικοκυριών και επιχειρήσεων που παρέχεται σήμερα από τις διάφορες εταιρίες τηλεπικοινωνίας, ούτε μπορεί να λειτουργήσει σε σημεία που λόγω της γεωφυσικής τους θέσης δεν είναι προσβάσιμα για εγκατάσταση νέων γραμμών υψηλών ταχυτήτων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.