Επικαιροτητα

Ακυρες οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στα Βάχλια Γορτυνίας

Δε θα γίνουν εκδηλώσεις αυτό το καλοκαίρι στα Βάχλια Γορτυνίας.

ΕΝΩΣΗ ΒΑΧΛΑΙΩΝ ΑΘΗΝΑ 07-07-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Βαχλαίων συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα τις θερινές εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο στο χωριό και στο Μοναστήρι.

Ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη ότι οι συνθήκες λόγω του κορονοϊού είναι ιδιαίτερα δυσμενείς για αυτές τις εκδηλώσεις και τα πρωτόκολλα ασφαλείας της υγείας όλων μας όπως έχουν θεσπιστεί από την Πολιτεία, δεν επιτρέπουν να προχωρήσουμε στην επανάληψη των εκδηλώσεων για φέτος. Οι αρμόδιες αρχές με τις οποίες επικοινωνήσαμε δεν χορηγούν άδειες ούτε για τις συναθροίσεις πανηγυριών ούτε για τον παραδοσιακό δημοτικό μαζικό χορό.

Συστήνουν μόνο σε επίπεδο ατομικής ευθύνης την τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το μεταβατικό Δ.Σ της Ένωσης, δεν μπορεί να προχωρήσει στην ανάληψη της ευθύνης διοργάνωσης και πραγμάτωσης των μαζικών εκδηλώσεων για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται σε όλους υγεία και προσοχή.

Ελπίζουμε η επιστήμη να δώσει διέξοδο ασφαλή στην ανθρωπότητα και με υπομονή θα περιμένουμε καλλίτερες μέρες.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλό καλοκαίρι

 

Για το Δ.Σ της Ένωσης

Ο Πρόεδρος

Παναγ. Αγγελόπουλός

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.