Επικαιροτητα

Τέσσερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προμηθεύεται η Περιφέρεια

Το συνολικό κόστος θα φτάσει τις 160 χιλιάδες ευρώ.

Την προμήθεια 4 αμιγώς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων για τις ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνολικού προϋπολογισμού 160.000 ευρώ -τα οποία θα αντικαταστήσουν ισάριθμα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης- ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε χθες Δευτέρα 6 Ιουλίου, στην Τρίπολη.

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια έχει ήδη τοποθετήσει και θέσει σε λειτουργία τρεις σταθμούς φόρτισης σε Τρίπολη, Καλαμάτα και Κόρινθο, επίκειται δε η προμήθεια τριών ακόµα ανάλογων σταθμών οι οποίοι θα εγκατασταθούν στην Καλαμάτα, την Σπάρτη, το Ναύπλιο και το Λουτράκι.

Στην ίδια συνεδρίαση, η Επιτροπή προέβη στην ανάδειξη αναδόχων για τα έργα της ενεργειακής αναβάθμισης του δημοσίου κτηρίου Καρύταινας (προϋπολογισμός 210.000 ευρώ) και της κατασκευής γέφυρας στον ποταμό Τουθόα (προϋπολογισμός 237.000 ευρώ), όπως και για το έργο αποκατάστασης της βατότητας στον επαρχιακό δρόμο Νιοχώρι – Χώρα – Ράχες, ο οποίος έχει υποστεί καθιζήσεις από προηγούμενη θεομηνία (προϋπολογισμός 200.000 ευρώ).

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο συντήρησης και βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Κιβέρι – Αστρος, με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.