Επικαιροτητα

Kορωνοϊός: Ο ΕΟΔΥ προσλαμβάνει νοσηλευτές

Πού και πώς θα υποβάλετε δήλωση

Ο ΕΟΔΥ επαναπροκηρύσσει θέσεις εργασίας για τις Κινητές Ομάδες

Το πρόγραμμα "Δημιουργία δικτύου νοσηλευτών για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού & νοσηλευτική βοήθεια στα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού κατ'οίκον" παρουσιάζει  ο ΕΟΔΥ. Επαναπροκηρύσσει θέσεις εργασίας για τις Κινητές Ομάδες.

Επισκέψεις κατ' οίκον για τη διενέργεια τεστ για τον κορωνοϊό αλλά και παροχή νοσηλευτικής βοήθειας θα αρχίσει να πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ. Το σχετικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα παρουσιαστεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα τύπου του Κεντρικού Σταδίου ΟΑΚΑ.

Ειδικότερα, οι επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα "Δημιουργία δικτύου νοσηλευτών για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού & νοσηλευτική βοήθεια στα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού κατ'οίκον". Μαζί θα παρουσιαστεί και το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης συμβάντων και σκαναρίσματος PLF, που σχετίζεται με τη φόρμα εντοπισμού επιβατών και τα χερσαία σύνορα, καθώς και οι χορηγοί.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.