Επικαιροτητα

Έβαψαν κουκουβάγια με μπογιά από παιδικό πάρτι (photos)

Κακοποίησαν χελώνες

Την αγανάκτηση, αλλά και την οργή της κοινής γνώμης έχουν προκαλέσει τα νέα περιστατικά κακοποίησης ζώων που δημοσιοποίησε ο σύλλογος προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής «ANIMA» με ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος, άγνωστοι με μπογιά από παιδικό πάρτι έβαψαν μπλε μια κουκουβάγια, ενώ σε μια χελώνα σκάλισαν ένα σύμβολο και σε μια άλλη άνοιξαν τρύπες στο καβούκι για να περάσουν αλυσίδα.

Η ανάρτηση του συλλόγου στο Facebook

«Λίγο η καραντίνα, λίγο η ζέστη, μάλλον δεν πάει καλά ο κόσμος. Μετά την χελώνα με την αλυσίδα, άλλη μια με σκαλισμένο ένα νούμερο κι ένα σύμβολο στο καβούκι κι ένα ταλαίπωρο κουκουβαγάκι βαμμένο με μπογιά από παιδικό πάρτι», αναφέρει ο σύλλογος ΑΝΙΜΑ, ενώ ζητά τη βοήθεια των χρηστών σχετικά με την μπογιά στην κουκουβάγια η οποία μετά από συνεχόμενο πλύσιμο δεν αποχωρεί.

 

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.