Επικαιροτητα

Ανακλήθηκε το λογότυπο της "Μυθική Πελοπόννησος"

"Δεν θεωρώ άδικες τις διαμαρτυρίες", είπε ο Π. Νίκας.

Σε άμεση ανάκληση του νέου λογότυπου της εταιρείας "Μυθικής Πελοπόννησος" προχώρησε, μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Σε δήλωσή του, όπως αυτή αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας αναφέρεται:

"Δεν είχα καμία γνώση για το συγκεκριμένο ατυχές περιστατικό. Μόλις έλαβα γνώση έδωσα εντολή να υπάρξει άμεση ανάκληση, όπως και έγινε. Δηλώνω ξεκάθαρα δε, ότι δεν θεωρώ άδικες τις διαμαρτυρίες.

Αν και πρόκειται για αρχαιοελληνική γραφή -από το αποκαλούμενο αλφάβητο της Κύμης- το συγκεκριμένο σύμβολο είναι ιδιαίτερα φορτισμένο στον τόπο μας, καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν υπάρξει θύματα αυτών που το έφεραν κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής.

Είμαι γνώστης των αρνητικών συναισθημάτων και εμπειριών που εγείρει στον τόπο μας το εν λόγω σύμβολο. Δεν γνώριζα κάτι και μόλις έλαβα γνώση έδωσα άμεσα εντολή να απομακρυνθεί, όπως και έγινε” καταλήγει ο περιφερειάρχης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.