Επικαιροτητα

ΠΟΤΑΜΙ: "Άμεσα εφαρμόσιμα τα όσα λέμε" (VIDEO)

Στην Τρίπολη βρέθηκε σήμερα  ο βουλευτής Eπικρατείας του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στην Αρκαδία.

 

 

Αρχικά ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου κ. Σαραντάκης παρουσίασε τους συνυποψήφιούς του προχωρώντας παράλληλα σε ένα σύντομο σχολιασμό αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές. "Ο στόχος του Ποταμιού είναι ο τρίτη θέση, αυτός είναι και ο στόχος στην Αρκαδία", δήλωσε χαρκακτηριστικά, ενώ για τον κ. Καρκατσούλη δήλωσε πώς: "Είναι τιμή και χαρά για τους ανθρώπους του Ποταμιού, που έχουν δίπλα τους τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών".

 

Με την σειρά του ο βουλευτής Επικρατείας του Ποταμιού δήλωσε: "Το Ποτάμι έρχεται μέσα σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες και προτείνει λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά και ανθρώπους που μπορούν και θέλουν, να αντιμετωπίσουν προβλήματα", ενώ όσον αφορά στην επόμενη ημέρα των εκλογών ο βουλευτής δήλωσε: "Το Ποτάμι έχει να πει τελείως διαφορετικά πράγματα, τα οποία είναι εφαρμόσιμα την επόμενη ημέρα".

 

"Δύο πράγματα χρειάζονται στην Ελλάδα, η σταθερότητα στο φορολογικό σύστημα της χώρας και η μείωση της τεράστιας γραφειοκρατίας" δήλωσε κλείνοντας ο κ. Καρκατσούλης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.