Επικαιροτητα

"4 τρύπες στο νερό οι φιλικές προς τα Α.με.Α. παραλίες του Δ. Ναυπλιέων"

Δοκιμάσαμε τα Seatrac στον Δήμο Ναυπλιέων και σας περιγράφουμε τις εντυπώσεις μας. 

Την Πέμπτη  25 Ιουνίου 2020 ο Δήμος Ναυπλιέων δοκίμασε και παρέλαβε παρουσία πολλών, τα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ “SEA ACCESS”,  όπως αναφέρεται στην Iστοσελίδα του Δήμου με τον σύνδεσμο ΕΔΩ και όπου θα ήταν σε χρήση από την Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Την επόμενη Πέμπτη 2 Ιουλίου θελήσαμε να επισκεφτούμε τις παραλίες και να δοκιμάσουμε τα νέα αυτά συστήματα και να απολαύσουμε τη θάλασσα .

Η ΟΡΓΗ και η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ κυριάρχησαν στα συναισθήματά μας όταν χάνοντας όλη τη μέρα δεν καταφέραμε να κάνουμε κανονικό μπάνιο και να κολυμπήσουμε διότι τα μέτριας ευκολίας και ασφάλειας προς το χρήστη νέα μηχανήματα στις παραλίες ΚΑΡΑΘΩΝΑ, ΔΡΕΠΑΝΟ και ΤΟΛΟ είναι τοποθετημένα σε πολύ ρηχά σημεία, όπου το περιορισμένο μήκος της ράγας του συγκεκριμένου συστήματος δεν βοηθάει. Μάλιστα οι δύο πρώτες παραλίες έχουν βραχώδη βυθό και σερνάμενοι να βρούμε ανεπιτυχώς βαθύτερο σημείο τραυματίσαμε τα πόδια μας.

Στο Τολό όπου ήταν η τρίτη ανεπιτυχής προσπάθεια, το μικρό κύμα είχε παρασύρει και θάψει τον εύκαμπτο διάδρομο και δυσκόλεψε ιδιαίτερα την επιβίβαση και αποβίβαση μας στο κάθισμα του μηχανήματος με κίνδυνο να πέσουμε και να τραυματιστούμε. Αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε τις προσπάθειες εκείνη τη μέρα στις 7 το απόγευμα γιατί ήρθε κάποιος που μάζεψε και αποθήκευσε το μηχάνημα στο χώρο των αποδυτηρίων.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.