Επικαιροτητα

Δωρεά του Συνδέσμου Δαραίων στο Περιφερειακό Ιατρείο Δάρα (photos)

Την 7η Ιουνίου 2020 παραδόθηκε από μέλη του Συνδέσμου Δαραίων στον ιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Δάρα δωρεά ιατρικών ειδών απαραίτητων για τον εξοπλισμό του ιατρείου του χωριού.

Με την υπόδειξη και τη συνεργασία του αγροτικού γιατρού μας κ. Γεωργίου Μουρτζούκου προμηθευτήκαμε υλικό που θα βοηθά κάθε γιατρό να διαμορφώνει μια πρώτη κλινική εικόνα του ασθενούς ή να αντιμετωπίζει ένα έκτακτο περιστατικό.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:

1) Ωτοσκόπιο, 2) οξύμετρο δακτύλου,3) ηλεκτρονικό πιεσόμετρο, 4) φορητή φιάλη οξυγόνου 5lt με ροόμετρο, 5) νευρολογικό σφυράκι, 6) μεταλλικό δοχείο αποστειρώσεως με καπάκι, 7) ηλεκτρονικό μετρητή τριών παραμέτρων αίματος για την μέτρηση σακχαρώδους διαβήτη, χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων,

8) ταινίες μέτρησης χοληστερόλης, 9) ταινίες τριγλυκεριδίων.

Ευχαριστούμε τον αγροτικό ιατρό μας κ. Γιώργο Μουρτζούκο για την συνεργασία και ελπίζουμε ο ιατρικός αυτός εξοπλισμός να συμβάλει στην έγκαιρη διάγνωση και στην εξασφάλιση της καλής υγείας των κατοίκων του Δάρα.

 

Για το ΔΣ Συνδέσμου Δαραίων

Η Πρόεδρος

Αντωνία Κορδοπάτη

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.