Επικαιροτητα

Κρούσματα κορωνοϊού: Ανησυχία από τα 9 "ορφανά" στην Κοζάνη

Στη Χαλκιδική η κατασκήνωση με το κρούσμα...

Σε αυξημένη επαγρύπνηση βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές λόγω της κινητικότητας του κορωνοϊού στην κοινότητα, όπως εξήγησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης, με τις τελευταίες πληροφορίες να μιλούν για έξαρση στην Κοζάνη αλλά και ένα κρούσμα σε ανήλικο κορίτσι σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική.

Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι από τα εννέα κρούσματα στην Κοζάνη (7) και στην Καστοριά (1) είναι «ορφανά» γεγονός που κάνει πιο δύσκολη την ιχνηλάτησή τους.

Εντωμεταξύ επιπλέον πονοκέφαλο για τους ειδικούς εξακολουθούν να αποτελούν τα πανηγυρία με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση και τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Νίκο Σύψα να δηλώνουν ότι εξετάζεται η απαγόρευσή τους αν δεν διασφαλίζεται η τήρηση των μέτρων.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.