Επικαιροτητα

Παραλύουν σήμερα από τις 11:30 οι δήμοι της χώρας

Στάση εργασίας ανήγγειλε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για σήμερα Τρίτη 19/04.

 

 

Πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 11.30 το πρωί έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας, πραγματοποιεί σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής στους δήμους Αυτοδιοίκησης, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη σημερινή στάση εργασίας: "σκοπός της κινητοποίησης είναι αφενός η αντίδραση των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης που επιχειρεί η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. με τους δανειστές, με την "αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση" και αφετέρου η απάντηση στην αδιαφορία και τον εμπαιγμό από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών σε μια σειρά σημαντικών προβλημάτων που έχει επανειλημμένα δεσμευτεί πώς θα επιλύσει".

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.