Επικαιροτητα

Στον Νίκα εκπρόσωποι της ΕΣΑμεΑ

Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου Νίκος Καραλής.

Θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία απασχόλησαν τη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε στην Τρίπολη, σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου, με τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) Γιάννη Βαρδακαστάνη.

Ειδικότερα, στη συνάντηση -παρουσία και του προέδρου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου Νίκου Καραλή-, εξετάστηκε η δυνατότητα στήριξης των ατόμων με αναπηρία μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει και νέα συνάντηση για την από κοινού προώθηση ενεργειών προς αυτόν τον σκοπό.

Ο περιφερειάρχης τόνισε, εξ άλλου, ότι η στόχευση της υπ’ αυτόν περιφερειακής αρχής είναι να δίνεται δυνατότητα πρόσβασης των αμεα σε όλα τα κτήρια της Περιφέρειας -στόχος που, όπως είπε, έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.