Επικαιροτητα

Τέξας γίναμε!

Για ακόμα μια φορά σε αυτή τη πόλη όλα γίνονται σπασμωδικά και με την υπερβολή, που μας διακρίνει άλλωστε και σαν λαό.

 

Αυτή τη φορά τα παράπονα έρχονται από επιχειρηματίες της Τρίπολης.

 

Πιο συγκεκριμένα τα παράπονα αφορούν στους πιλοτικούς ελέγχους από την Επιτροπή Ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Τρίπολης, η οποία σε πρώτη φάση προχωρά μόνο σε συστάσεις.

 

Και το πρόβλημα δεν είναι οι έλεγχοι… αλλά ο τρόπος που γίνονται!

 

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι…

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτές του Δήμου, αφού προχωρούν στον απαραίτητο έλεγχο της άδειας των επιχειρήσεων στη συνέχεια γράφουν τις παρατηρήσεις τους. 

 

Και μέχρι εδώ όλα καλά… (αν εξαιρέσουμε βέβαια πως σύμφωνα με τις πληροφορίες ο έλεγχος για παράδειγμα των μέτρων, που έχει καταλάβει η κάθε επιχείρηση γίνεται πολλές φορές…με το μάτι (!) και χωρίς χρήση μέτρου με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις οι παρατηρήσεις να… πέφτουν έξω)

 

Τι γίνεται όμως όταν ο έλεγχος εμπεριέχει και προσωπικά σχόλια, που αποτυπώνουν την άποψη του καθενός για το ποιοι θα έπρεπε να έχουν άδεια και ποιοι όχι και το που θα έπρεπε να βρίσκονται τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης μας;

 

Τότε μάλλον οι ελεγκτές μετατρέπονται σε Σερίφηδες και η πόλη μας θυμίζει κάτι από… Άγρια Δύση!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.