Επικαιροτητα

Δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης

 

Δια περιφοράς θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης την Τετάρτη 12/8/2020.

 

Στην πρόσκληση που απέστειλε ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Αντώνης Τσαγκαρέλης αναφέρονται και τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης , για τα οποία θα αποφασίσει η Επιτροπή δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου):

 

  1. Περί έγκρισης του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών (αποδεικτικών μέσων) του προσωρινού αναδόχου, της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Οικοδομικές Εργασίες επισκευής και αποκατάστασης κτιρίων του Δήμου», προϋπολογισμού 74.400,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)».
  2. Παράταση προθεσμίας έργου: «Κατασκευή τοιχείων αντιστήριξης και διαμορφώσεις στην Τ.Κ. Μάναρη Δήμου Τρίπολης».
  3. Έγκριση πρακτικών ανοικτού , φανερού , πλειοδοτικού κ προφορικού διαγωνισμού για την εκποίηση εγκαταλελειμμένων οχημάτων που είναι στο τέλος κύκλου ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ. ) εντός των ορίων του Δήμου Τρίπολης
  4. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ», ποσού €4.377,08.
  5. ΠΕΡΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ.
  6. Περί επιχορήγησης του Συλλόγου Νέων Βλαχοκερασιάς.
  7. Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο κλήσεων παραβάσεων Κ.Ο.Κ. (Κωδ. οφειλέτη: 79368).
  8. Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο κλήσεων παραβάσεων Κ.Ο.Κ. (Κωδ. οφειλέτη: 79516).

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.